Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis varpos masturbatorius „Cyber Stroke“

Kaina
90.65 €
Pagerinkite savo solo seansus arba į poros žaidimus įtraukite masturbatorių „Cyber Stroke“. Sukurtas specialiai vyrų stimuliacijai - apvyniokite savo penį šia galinga silikonine įmaute ir pasinerkite į malonumus.

Dėl savo unikalios formos ir techninių sprendimų jis yra labai patogus išvalyti, nes visi skysčiai išsilieja, nepasilikdami viduje. Ypatingai švelnus silikonas masturbatoriaus viduje – nepaliks abejingų. Kiekvieno žaidimo metu patirsite nepamirštamą malonumą.

Galingi dvigubi varikliai užtikrina 3 greičius ir 7 jaudinančias vibracijas!
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRUOJANTIS VARPOS MASTURBATORIUS „CYBER STROKE“ 
Pagamintas iš itin minkšto, šiek tiek elastingo, aksominio švelnumo silikono!  Aukščiausios kokybės silikono medžiagoje nėra ftalatų, latekso, ji saugi kūnui, kad galėtumėte be rūpesčių pasitenkinti. Suderinamas tik su vandens pagrindo lubrikantais. 
Tamprią vidinę įmautę galima lengvai nuimti kai norėsite išvalyti.  Tiesiog švelniai ištraukite. Ją patogu prižiūrėti ir lengva valyti. Prieš naudojimą įpilkite šiek tiek mėgstamo  vandens  pagrindo lubrikanto, kad seksas būtų dar tikroviškesnis. Prieš ir po kiekvieno naudojimo masturbatorių valykite muilu ir šiltu vandeniu arba  specialiu žaislų valikliu .  
 
VIBRUOJANTIS VARPOS MASTURBATORIUS „CYBER STROKE“

Pagamintas iš itin minkšto, šiek tiek elastingo, aksominio švelnumo silikono!
Aukščiausios kokybės silikono medžiagoje nėra ftalatų, latekso, ji saugi kūnui, kad galėtumėte be rūpesčių pasitenkinti. Suderinamas tik su vandens pagrindo lubrikantais.

Tamprią vidinę įmautę galima lengvai nuimti kai norėsite išvalyti. Tiesiog švelniai ištraukite. Ją patogu prižiūrėti ir lengva valyti. Prieš naudojimą įpilkite šiek tiek mėgstamo vandens pagrindo lubrikanto, kad seksas būtų dar tikroviškesnis. Prieš ir po kiekvieno naudojimo masturbatorių valykite muilu ir šiltu vandeniu arba specialiu žaislų valikliu


 
APIE MASTURBATORIŲ: 
Pakuotės matmenys: 19,25 x 11,50 x 9 cm 
Pakuotės svoris: 454 gr 
Gaminio matmenys: 11 x 7 x 7 cm 
Gaminio svoris: 358 gr 
Greičio režimai: 3 
Keli greičiai: Taip 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo trukmė: 120 min. 
Įkrauto akumuliatoriaus veikimo laikas: 45 min. 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: TPE, ABS plastikas
APIE MASTURBATORIŲ:
  • Pakuotės matmenys: 19,25 x 11,50 x 9 cm
  • Pakuotės svoris: 454 gr
  • Gaminio matmenys: 11 x 7 x 7 cm
  • Gaminio svoris: 358 gr
  • Greičio režimai: 3
  • Keli greičiai: Taip
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo trukmė: 120 min.
  • Įkrauto akumuliatoriaus veikimo laikas: 45 min.
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: TPE, ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt