Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Specialus laikiklis

Kaina
23.45 €
Norite pažadinti savo intymų gyvenimą ir patirti naujų, aistringų pojūčių? Ar svajojate apie tokią aistrą, kuri verčia jus viską pamiršti? Tada jūsų paieškos baigėsi!
 
Prisistatome jums inovatyvų prietaisą, kurio pagrindinė dalis yra išskirtinio dizaino laikiklis. Prie jo galėsite pritvirtinti savo mėgstamiausius falo imitatorius.  Dėl savo nepriekaištingos kokybės ir kruopštaus dizaino, laikiklis pasižymi itin stipriu laikymu, todėl galite būti tikri, kad viskas išliks savo vietose, net ir aistringiausios akimirkos metu.

Pasiruoškite intensyviems ir neįtikėtinai maloniems momentams su savo partneriu. Nuo šiol galėsite mėgautis ne tik skirtingo intensyvumo seksu, bet ir patirti tokį saugumo jausmą, kokio dar niekada nesate patyrę. Leiskite šiam rinkiniui tapti jūsų naujuoju sekso partneriu, kuris visada suteiks jums tai, ko norite, ir dar daugiau.


 
Spalva: Permatoma
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

LAIKIKLIS  
Laikiklio montavimas yra itin paprastas, tad net jei esate naujokas šioje srityje, greitai ir be vargo sugebėsite jį naudoti.  Taip pat šis rinkinys suteiks jums galimybę eksperimentuoti su skirtingais imitatoriais, pakeisti jų dydžius, formas ar net spalvas, kad kiekvienas kartas būtų naujas ir įsimintinas.
  Realistiškas falo imitatorius - 20 cm.   
   Juodas falo imitatorius - 20 cm.   
   Spiralės formos falo imitatorius - 20 cm.   
   Falo imitatorius - 18 cm.   
   Juodas falo imitatorius -18 cm.   
   Ypatingai didelis falo imitatorius - 30 cm.
LAIKIKLIS

Laikiklio montavimas yra itin paprastas, tad net jei esate naujokas šioje srityje, greitai ir be vargo sugebėsite jį naudoti. Taip pat šis rinkinys suteiks jums galimybę eksperimentuoti su skirtingais imitatoriais, pakeisti jų dydžius, formas ar net spalvas, kad kiekvienas kartas būtų naujas ir įsimintinas.
APIE KLAIKIKLĮ: 
Pakuotės matmenys: 23,70 x 8,70 x 8,90 cm 
Pakuotės svoris: 227 gr 
Gaminio matmenys: 0 x 8,9 cm 
Gaminio svoris: 227 gr 
Medžiagos: PVC
APIE KLAIKIKLĮ:
  • Pakuotės matmenys: 23,70 x 8,70 x 8,90 cm
  • Pakuotės svoris: 227 gr
  • Gaminio matmenys: 0 x 8,9 cm
  • Gaminio svoris: 227 gr
  • Medžiagos: PVC

Apie prekinį ženklą

Doc Johnson yra Amerikos sekso žaislų kompanija. Ją 1976 m. įkūrė Reubenas Sturmanas su Ronu Bravermanu prie vairo. Jai vadovauja Ronas Bravermanas ir jo sūnus Chadas Bravermanas. Tai viena didžiausių sekso žaislų kompanijų pasaulyje ir didžiąją dalį gaminių gamina savo gamykloje Šiaurės Holivude, Kalifornijoje. Nuo 2012 m. joje dirba daugiau nei 500 žmonių.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt