Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vyriški stringai su petnešomis „Capricorn“

Kaina
53.55 €
Pristatome išskirtinį vyriškų stringų su petnešomis dizainą, skirtą drąsiems vyrams, kurie nori išsiskirti.

Šie stringai yra ne tik patogūs, bet ir labai stilingi, puikiai išryškina vyro kūno kontūrus. Ergonomiškai suprojektuotos viso kūno petnešos, garantuoja patogumą ir optimalią laikyseną. Reguliuojamos V formos petnešėlės leidžia pritaikyti produktą prie bet kokio vyrų pečių pločio, o klubų juostelės prisitaiko pagal individualius klubų dydžius, užtikrindamos puikų pritaikymą.

Metalinės sagtys ir žiedai prideda ne tik stiprumo ir ilgaamžiškumo, bet ir elegantišką prabangos jausmą.
Šie stringai gali būti puikus pasirinkimas išskirtinėms progoms arba puikus papildymas asmeninei kolekcijai, suteikiant puikią proga pasireikšti ir jaustis pasitikinčiam savimi.
 
Spalva: Juoda
Daugiau informacijos
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VYRIŠKI STRINGAI SU PETNEŠOMIS „CAPRICORN“  
Priežiūros instrukcija:  
Rankinis plovimas:  Kelnaites rekomenduojama plauti rankomis šiltu vandeniu, naudojant švelnų skystą ploviklį arba specialią drabužių priežiūros priemonę. 
Vengti baliklių:  Kad išlaikytumėte juodą spalvą ir nepažeistumėte metalinių detalių, vengkite naudoti baliklius ar stiprius chemikalus. 
Džiovinimas:  Po plovimo kelnaites reikėtų džiovinti natūraliai, šešėlyje. Vengti tiesioginių saulės spindulių, nes jie gali pakeisti spalvą. 
Vengti džiovyklės:  Dėl elastingų siūlų ir metalinių dalių, rekomenduojama vengti džiovinimo mašinos. 
Laikymas:  Saugokite kelnaites vietoje, kur jos nesiliečia su kitais drabužiais, kurie galėtų pažeisti metalines detales. 
Laikydamiesi šių priežiūros instrukcijų, išsaugosite kelnaites ilgą laiką kaip naujas.   
 
VYRIŠKI STRINGAI SU PETNEŠOMIS „CAPRICORN“

Priežiūros instrukcija:

Rankinis plovimas: Kelnaites rekomenduojama plauti rankomis šiltu vandeniu, naudojant švelnų skystą ploviklį arba specialią drabužių priežiūros priemonę.

Vengti baliklių: Kad išlaikytumėte juodą spalvą ir nepažeistumėte metalinių detalių, vengkite naudoti baliklius ar stiprius chemikalus.

Džiovinimas: Po plovimo kelnaites reikėtų džiovinti natūraliai, šešėlyje. Vengti tiesioginių saulės spindulių, nes jie gali pakeisti spalvą.

Vengti džiovyklės: Dėl elastingų siūlų ir metalinių dalių, rekomenduojama vengti džiovinimo mašinos.

Laikymas: Saugokite kelnaites vietoje, kur jos nesiliečia su kitais drabužiais, kurie galėtų pažeisti metalines detales.

Laikydamiesi šių priežiūros instrukcijų, išsaugosite kelnaites ilgą laiką kaip naujas.
 
APIE STRINGUS: 
Pakuotės matmenys: 15,20 x 7,60 x 27,30 cm 
Pakuotės svoris: 270 gr 
Medžiagos: Poliuretanu dengta skaldyta oda 
 
APIE STRINGUS:
  • Pakuotės matmenys: 15,20 x 7,60 x 27,30 cm
  • Pakuotės svoris: 270 gr
  • Medžiagos: Poliuretanu dengta skaldyta oda

 

Apie prekinį ženklą

Ieškote išskirtinio, kokybiško vyriško apatinio trikotažo? Jei taip tuomet išbandykite šios įmonės gaminius. Čia rasite iš ko išsirinkti, nuo seksualių iki patogių apatinių, vyriškų tamprių, stringų, diržų, madingų petnešėlių ir dar daugiau. Kompanija gali pasigirti didžiausiu vyriškų apatinio trikatažo pasirinkimu, kad ir ko ieškotumėte, rasite čia. Klientų įvertinti gaminiai visame pasaulyje.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt